Три денонощия след опустошителното земетресение в Мексико спасителите предполагат, че има

...
Три денонощия след опустошителното земетресение в Мексико спасителите предполагат, че има
Коментари Харесай

Спасителите в Мексико още таят надежди за знак в тишината

Три денонощия след  опустошителното земетресение в Мексико спасителите допускат, че има живи хора под отломките на минимум още 10 здания единствено в столицата Мексико сити, оповестява bTV. Над 700 души военни, служители на реда и доброволци се борят с времето в опит да спасят оживели под руините, само че очакванията угасват с всеки минал час . Кадри от дрон, снимани в четвъртък, демонстрират рухнала постройка в столицата на Мексико след земетресението на 19 септември.
 
Силен трус разклати Мексико, има жертви и опустошения (СНИМКИ/ВИДЕО)

Смята се, че пагубният трус във вторник със мощ 7.1 по скалата на Рихтер е лишил живота на 286 души . Най-много са жертвите в столицата. Сред жертвите има един тайвански жител, жена от Панама и испанец.

Най-тежко от труса пострада в Мексико сити кварталът Рома. Там седеметажна постройка, в която са работели 70 души, рухна. От руините бяха извадени живи 28 души.
 
ВИЖТЕ СНИМКИ: СЛЕД РАЗРУШИТЕЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В МЕКСИКО
 избавителни интервенции Мексико БГНЕС
Междувременно управляващите опровергаха информациите за живо момиченце под руините на учебното заведение " Енрике Ребсамен ", срутило се при труса във вторник. Всички деца от учебното заведение са или умряли, или са вкъщи си, или са в лечебни заведения, сподели зам.-министър.
 
Продължава да пораства броят на жертвите след труса в Мексико (ВИДЕО)
 избавителни интервенции Мексико БГНЕС
Първоначално медиите съобщаваха, че спасителите са дочули гласа онлайн момиче под отломките , че името му било Фрида София и че то споделило, че имало още затрупани, само че живи деца. Сега обаче управляващите удостоверяват, че е известна ориста на всички възпитаници, учили в рухналото учебно заведение. Информациите за живо дете под отломките притегли вниманието нацяло Мексико и отклони вниманието от други избавителни интервенции , отбелязва АП. Министерството на военноморския флот се извини на хората за погрешната информация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР